Convenis i administracions públiques

VOLS APARÈIXER AQUEST LLISTAT?

Si ets una administració, empresa pública, empresa del sector, mitjans de comunicació, universitat o entitats i vols aparèixer a l’apartat de connexions, connecta’t.

Grans convenis

FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya és una entitat de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia i independent, actua en règim d’empresa mercantil i gaudeix d’autonomia en la seva organització, de patrimoni propi i capacitat plena per a l’exercici de les seves finalitats. La competència d’FGC s’estén a aquelles línies de ferrocarrils transferides a la Generalitat

ANAR AL WEB

Port de Barcelona

L’Autoritat Portuària de Barcelona té definida la seva missió com a organització, la seva visió (què es planteja arribar a ser en un futur) i els valors que regeixen el seu comportament com a institució.

APB té coma a missió, liderar el desenvolupament del Port de Barcelona, generar i gestionar infraestructures i garantir la fiabilitat dels serveis per contribuir a la competitivitat dels seus clients i crear valor per a la societat.

ANAR AL WEB

Escola de Camins

L’Escola de Camins de la Universitat Politècnica de Catalunya és l’únic centre de Catalunya que imparteix enginyeria civil. El nostre principal objectiu és formar professionals altament qualificats en enginyeria civil, geològica i medi ambiental, amb una sòlida formació científica i fermes competències de gestió. Els estudiants de l’Escola de Camins són capaços d’assumir reptes complexos i adaptar-se a un entorn empresarial i social en permanent canvi, tot contribuint al seu desenvolupament sostenible.

ANAR AL WEB

Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona és una institució de govern local que impulsa el progrés i el benestar dels ciutadans del seu àmbit territorial: la província de Barcelona, 311 municipis en xarxa, la qual representa el 24% del total de la superfície de Catalunya i el 74,4% del total de la població catalana (més de cinc milions i mig de persones). Actua directament prestant serveis i, sobretot, en cooperació amb els ajuntaments.

ANAR AL WEB

AGBAR

Des del 1867, les empreses que formen Agbar han portat el futur a la gestió de l’aigua i del medi ambient, amb l’aplicació continuada de nous desenvolupaments, avenços tecnològics i coneixement. Després de més de 145 anys, Agbar és un referent internacional amb presència a Espanya, Xile, Regne Unit, Mèxic, Colòmbia, Algèria, Perú, Brasil, Turquía i Estas Units.

ANAR AL WEB

Convenis o acolliment del Cercle fora de BCN

Cambra de Girona

La Cambra de Comerç de Girona treballa per millorar la competitivitat del teixit empresarial i econòmic de les nostres comarques. Posa a disposició de les empreses recursos per a la millora continuada de la seva gestió.

ANAR AL WEB

Cambra de Tarragona

ANAR AL WEB

Cambra de Lleida

ANAR AL WEB

Cambra de Reus

ANAR AL WEB

Cambra de Manresa

La Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Manresa és una institució que treballa per al desenvolupament econòmic de la comarca del Bages. Fundada l’any 1906, ja ha complert un segle de vida i de compromís amb el territori al qual representa.

ANAR AL WEB

Cambra de Palamós

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Palamós es va constituir el 25 de novembre de 1886 i es configura com a organisme de representació empresarial, així com a Òrgan consultiu i de Col·laboració amb les Administracions Públiques.

ANAR AL WEB

Cambra de Sant Feliu de Guíxols

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols treballa per la millora del teixit empresarial i econòmic de la seva demarcació. Posa a disposició de les empreses eines i recursos per a la millora continuada de la seva gestió per millorar-ne la seva competitivitat.

ANAR AL WEB

BCN Content Factory

BCN Content Factory, agència de continguts periodístics, es va presentar en societat el 23 d’octubre de 2014, sota el lema Enjoynalism! I des de llavors vetlla pels continguts locals, comarcals i nacionals a escala global.

ANAR AL WEB