CURS: Preparació als exàmens de PMP i CAPM – Camins.cat

­

Per conèixer la direcció de projectes en la direcció estratègica de l’organització, analitzant la vinculació entre els objectius del pla estratègic, la cartera de projectes, i les operacions.

Analitzar els processos de la direcció de projectes en el cicle de vida del projecte i de les àrees de coneixement evitant els errors més freqüents. Apendre a gestionar els projectes buscant la màxima optimització dels recursos controlant les expectatives entorn del projecte.

Dominar les tècniques, eines, metodologies i terminologia de les nou àreas de coneixement basades en les bones pràctiques del PMBOK (Project Management Body of Knowledge) del PMI (Project Management Institute).

Preparar als alumnes per als exàmens de certificació del PMI formant als participants com a especialistes en “Project Management” i atorgant-los els crèdits necessaris per presentar-se als exàmens de Certified Associate in Project Management (CAPM) i/o Project Management Professional (PMP), certificacions internacionals del Project Management Institute (PMI®)

DIRIGIT A

Qualsevol persona que vulgui superar amb èxit l’examen de la certificació PMP ® i/o CAPM ® del Project Management Institute (PMI®). A Directors i Caps de projecte.  Analistes amb responsabilitat sobre projectes i, en general, a qualsevol persona que per les seves necessitats professionals estigui interessada a conèixer la metodologia de gestió de projectes desenvolupada pel PMI ®.

MÉS INFORMACIÓ

DATES: Del 7 de novembre de 2016 al 30 de gener de 2017

HORARI: 16:00 a 20:30 hores

LLOC: Curs presencial o online.

Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports (c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona |  FGC Les Tres Torres)

PREU

690 € per a col·legiats i 900 € la tarifa general.  Els col·legiats de camins a l’atur o en situació especial* tindran un descompte del 60% (275 €) i els precol·legiats un descompte del 40% (415 €).

El preu de la modalitat online és de 390 € per a col·legiats i 510 € la tarifa general. Els col·legiats de camins a l’atur o en situació especial* tindran un descompte del 60% (155 €) i els precol·legiats un descompte del 40% (235 €).

INSCRIPCIONS

Fins al 31 d’octubre. inscripcions@camins.cat, indicant el teu nom i cognoms, nº de col·legiat/precol·legiat (en cas de ser-ho), situació professional, dades de contacte i modalitat de formació. En cas de voler factura, indica les dades fiscals (curs exempt d’IVA).

*Col·legiats en situació especial: consultar a secretaria del curs. Places limitades.