Sessió del Cercle a Girona amb Xavier Flores

Quan:
31 de març de 2023 @ 9:00 – 10:30
2023-03-31T09:00:00+02:00
2023-03-31T10:30:00+02:00
On:
CAMBRA DE COMERÇ DE GIRONA
Gran Via de Jaume I
46. 17001 Girona
Preu:
Gratuït
Contacte:
Silvia Borges
653107750
Sessió del Cercle a Girona amb Xavier Flores @ CAMBRA DE COMERÇ DE GIRONA

Secretari general d’Infraestructures del MITMA

 

Nascut a Barcelona en 1968,  és Enginyer de Camins per la Universitat Politècnica de Catalunya i ha desenvolupat la seva carrera en l’administració de la Generalitat de Catalunya des de l’any 1994, de la qual és funcionari del cos d’Enginyers de Camins, i des del 2013 ha estat Director General d’Infraestructures de Mobilitat.

Durant aquests anys ha tingut diferents responsabilitats en el departament responsable de la mobilitat, sempre relacionades amb les infraestructures de transport tant en planificació, projecte, execució i explotació; i tant pel que fa a infraestructures de transport públic i ferroviàries, com a infraestructures viàries.

Destaca la seva participació en la redacció de diferents documents de planificació, com el Pla d’Infraestructures del Transport de Catalunya o més recentment el Pla Específic de mobilitat del Vallés; en les principals obres de prolongació de metre dels últims anys, com la línia 9 o les prolongacions de les línies de *Ferrocarrils de la Generalitat; i en innombrables obres viàries, podent-se ressaltar les actuacions en curs d’ampliació de la C 58 i la C 17 o l’aplicació de la solució 2+1 en diferents corredors.

Igualment, ha liderat la Mesa de la Bicicleta i dirigit l’elaboració de l’Estratègia Catalana de la Bicicleta. Aquests projectes sempre s’han dut a terme des del màxim rigor tècnic, acompanyat per una voluntat de concertació i diàleg continu amb les diferents administracions i actors implicats.

Des de la seva responsabilitat com a director general, ha impulsat una transformació de la direcció a tots els nivells, apostant per la innovació, la transformació digital i la introducció de nous models de gestió organitzativa.

Això s’ha concretat en la implantació d’una visió de la conservació focalitzada en la modernització i millora continuada, en l’impuls a la introducció del *Building *Information *Modeller (*BIM) en els projectes, la introducció a Espanya de solucions viàries mai abans aplicades, la creació d’un laboratori d’innovació, així com el desenvolupament de projectes mitjançant el mecanisme de la compra pública innovadora o l’impuls d’una transformació digital a tots els nivells de l’organització.

VOLS ASSISTIR?

Si vols assistir a aquest esdeveniment, omple el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu.