Fes-te col·laborador

El Cercle d’Infraestructures és possible gràcies als seus patrons i col·laboradors que hi donen suport econòmic per finançar les activitats.

Les modalitats de col·laboració són:

 1. Empreses: mitjançant un conveni de col·laboració, amb aportació econòmica anual. Els col·laboradors tenen dret a assistir a totes les activitats obertes com les restringides organitzades per la Fundació. També gaudeixen de beques en els cursos universitaris i en el màster, organitzats amb la col·laboració de la Fundació Politècnica de Catalunya.
 2. Institucions, entitats professionals i gremials: mitjançant un acord de col·laboració, a on l’organisme participa bé en el cost de l’activitat realitzada, bé en la cessió de la seu on s’hi celebra.

La Fundació Cercle d’Infraestructures es compromet a fer constar aquestes col·laboracions en els cartells, fulletons i suports digitals destinats a la difusió dels esdeveniments de la Fundació.

  * Nom de l'empresa, institució o entitat

  * CIF

  Adreça

  CP

  * Població

  * Persona de contacte

  * E-mail

  * Telèfon

  De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de la Fundació Cercle d'Infraestructures amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació.

  Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a Fundació Cercle d'Infraestructures, C/ Jordi Girona, 1-3, Mòdul B-1, Despatx 303, 08304 BCN.

  Acceptar condicions