JORNADA CATALANA DE LA MOBILITAT 2019

L’AMTU organitza cada any La Jornada Catalana de la Mobilitat, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona i Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

La Jornada se celebra cada any en una ciutat diferent, adherida a l’AMTU, sempre amb un gran èxit d’inscrits. El seu objectiu és oferir, a un públic format per tècnics, regidors i operadors de mobilitat, les millors experiències en el camp de la mobilitat, amb bones pràctiques que els puguin ajudar a confeccionar uns serveis més eficients i sostenibles.

La Jornada Catalana de la Mobilitat compta sempre amb la participació d’experts nacionals i internacionals de reconegut prestigi. De fet, s’ha consolidat com una jornada ineludible pel sector de la mobilitat, ja que constitueix una oportunitat única per conèixer les darreres novetats tecnològiques i experiències innovadores a nivell internacional, per millorar la qualitat de les infraestructures de mobilitat i els serveis de transport, i per contribuir a una gestió més eficient i sostenible de la mobilitat.

A més, enguany La Jornada incorpora una novetat important: el Fòrum MobiliCAT, un espai de trobada del sector, que vol fomentar l’intercanvi d’idees i el networking comercial, mitjançant trobades directes entre els diferents agents implicats en l’àmbit de la mobilitat i el transport públic, per consultar, contractar i descobrir noves propostes i tendències en mobilitat. Una oportunitat única, que us animem a aprofitar, participant-hi activament!