VOLS APARÈIXER AQUEST LLISTAT?

Si ets una administració, empresa pública, empresa del sector, mitjans de comunicació, universitat o entitats i vols aparèixer a l’apartat de connexions, connecta’t.


CONNECTA’T !

Patrons

Col·legi de Camins

Camins.cat vol ser l’organització de referència a Catalunya que acull els professionals de l’enginyeria orientats a resoldre els problemes relacionats amb l’assentament humà i els derivats de la seva interacció, individual o col·lectiva, amb el territori.

ANAR AL WEB

FCC Construcción

El Grupo FCC, con una experiencia acumulada, de más de un siglo de historia, es uno de los primeros grupos de servicios ciudadanos, de referencia internacional, presente en los sectores de los servicios medioambientales, del agua y las infraestructuras.

ANAR AL WEB

Construccions Rubau

Construcciones Rubau, S.A., es defineix com una constructora moderna i compromesa, tant d’obra civil com d’edificació, implantada a tot el territori espanyol i amb una presència important a l’exterior.

ANAR AL WEB

COPISA

Grup Copisa, fundat el 1959, desenvolupa la seva activitat en el mercat global en els sectors de la construcció, industrial, de manteniments i de concessions.

ANAR AL WEB

COMSA Corporación

COMSA Corporación constituye el primer grupo español no cotizado en el sector de las infraestructuras y la ingeniería. Con más de un siglo de experiencia, COMSA Corporación centra su actividad en las áreas de Infraestructuras e Ingeniería industrial, Servicios y Tecnología y Concesiones y Energías Renovables.

ANAR AL WEB

Cambra Oficial de Contractistes d'Obres de Catalunya

La Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya és una organització empresarial que agrupa de forma voluntària a les empreses constructores amb activitat a Catalunya i que habitualment contracten amb organismes públics.

ANAR AL WEB

Gremi de Constructors d'Obres de Barcelona i Comarques

La nostra missió és defensar els interessos de les empreses constructores sòcies, oferint un servei de qualitat en resposta a les seves necessitats, formar els professionals del sector i representar-los davant tots els agents socials.

ANAR AL WEB

Col·laboradors

ACCIONA

ACCIONA es una empresa global con un modelo de negocio construido en torno a la sostenibilidad y el objetivo de responder con éxito a los mayores desafíos globales, como el calentamiento global, la superpoblación y la escasez hídrica. Retos ante los que diseña soluciones en energía renovable, infraestructuras resilientes, gestión y tratamiento de agua y servicios.

ANAR AL WEB

AMTU

L’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) és una associació de municipis d’àmbit nacional català, que treballa per la millora de la mobilitat i de les infraestructures de transport públic d’arreu de Catalunya.

ANAR AL WEB

APCE

L’APCE  és  la institució més representativa del sector de la promoció construcció d’habitatges i un referent essencial per a l’empresariat català. L’ Associació de Promotors de Barcelona va néixer el 28 de febrer de 1968. Actualment compta amb més de 500 grups immobiliaris associats que representen a més de 1000 empreses.

ANAR AL WEB

ASINCA

L’Associació Catalana d’Enginyeria i Arquitectura (ASINCA) és la patronal de referència a Catalunya que agrupa les firmes més importants del sector. Les empreses que formen ASINCA es dediquen al disseny, gestió i direcció de les obres tant en el camp públic com en el privat.

ANAR AL WEB

AUTEMA

AUTEMA, Autopista Sant-Cugat- Terrassa- Manresa, també coneguda com Autopista de Montserrat (part integrant de la C-16), forma part del denominat Eix del Llobregat,  dins l’itinerari europeu E-9.

ANAR AL WEB

CEDINSA

Cedinsa és una companyia líder a Catalunya en inversió i gestió d’infraestructures, concretament, en el sistema de concessió per peatge a l’ombra i la segona en nombre de quilòmetres d’autopista gestionats.

ANAR AL WEB

DRAGADOS

DRAGADOS es una de las empresas cabecera de construcción del Grupo ACS. El Grupo ACS es el grupo de construcción e ingeniería más internacionalizado del mundo, según la lista elaborada por la publicación especializada ‘Engineering News-Record’ (ENR), opera en 68 países y ha sido clasificado por el Public Works Financing (PWF), como el grupo de concesión de liderazgo en el mundo.

ANAR AL WEB

ELECNOR

Elecnor es una de las principales corporaciones globales en el desarrollo, construcción y operación de proyectos a través de dos grandes negocios que se complementan y enriquecen: Infraestructuras y Concesiones.

ANAR AL WEB

Gremi d'Àrids de Catalunya

El Gremi d’Àrids de Catalunya té com a objectiu principal la representació, defensa i promoció dels interessos econòmics, socials i professionals dels associats, mantenint-se sempre en estret contacte amb les diferents administracions (locals, nacionals, estatals i europees) i les entitats sectorials públiques (universitats, col·legis, cambres) i privades (associacions i empreses).

ANAR AL WEB

PROJECTS & FACILITIES MANAGEMENT

PROJECTS & FACILITIES MANAGEMENT es una sociedad independiente, propiedad de los profesionales que la lideran, que ha desarrollado una amplia experiencia en gestión de proyectos complejos, grandes operaciones de infraestructuras y servicios de facility management.

ANAR AL WEB

SACYR

Sacyr es un grupo diversificado, cuyos objetivos son la innovación y la expansión internacional en todas sus áreas: ingeniería e infraestructuras, concesiones, servicios e industrial. Sacyr desarrolla su actividad en más de veinte países de los cinco continentes trabajando a través de todas nuestras filiales.

ANAR AL WEB

SET

La empresa cuenta con la certificación de calidad ISO 9001:2008 para los estudios y proyectos de ingeniería en los campos de la movilidad, el tráfico y el transporte, el medio ambiente, urbanismo y seguridad viaria.

ANAR AL WEB

SORIGUÉ

Sorigué ha desarrollado un modelo integral de negocio,posee delegaciones en las principales ciudades españolas y desarrolla su actividad en todo el territorio nacional. También, ha llevado a cabo importantes proyectos a nivel internacional.

ANAR AL WEB

TEMA

TEMA es una consultoría de Seguridad y Medio Ambiente especializada en industria química, petroquímica, petrolera y minera. Su objetivo es ayudar a compañías y Administraciones de todo el mundo a lograr entornos seguros y procesos respetuosos con el planeta.

ANAR AL WEB

TRADE INFRAESTRUCTRAS

Es una empresa constructora fundada en 2012 en Barcelona con amplia experiencia tanto en el ámbito ferroviario, como en obra civil y edificación.

Contamos con un equipo multidisciplinar con conocimiento, experiencia y compromiso total con nuestros clientes, cumpliendo en todo momento con la responsabilidad y normativas vigentes.

ANAR AL WEB

TRAM

TRAM és un grup empresarial de transport públic, format per Tramvia Metropolità, SA, Tramvia Metropolità del Besòs, SA, Trambaix UTE i Trambesòs UTE, per a l’explotació́ dels sistemes Trambaix i Trambesòs atorgats per l’Autoritat del Transport Metropolità fins l’any 2032.

ANAR AL WEB

Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya

El Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya (CETOP), que agrupa a més d’un miler d’enginyers, és una corporació de dret públic amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat i autonomia per al compliment dels seus fins i l’exercici de les seves funcions.

ANAR AL WEB

AIGÜES DE BANYOLES

Aigües de Banyoles SAU és una empresa amb gairebé 90 anys d’història que es dedica a la gestió integral del cicle de l’aigua (captació, tractament i distribució) i que dona servei a la ciutat de Banyoles i als municipis de Porqueres, Camós, Cornellà del Terri (Corts i Pujals) i Fontcoberta (Figueroles). Fundada a l’inici del segle passat pels banyolins Pere Font i Casademont, Esteve Costa i Masjoan, Lluís Coromina i Gispert-Sauch i Alexandre Dalmau i Coll, l’accionariat de la companyia es manté actualment en mans d’una trentena de socis de famílies del Pla de l’Estany.

ANAR AL WEB

COPCISA

Copcisa és una empresa constructora amb presència a Espanya i Chile que pertany al grup Copcisa Corp. Des dels seus inicis al 1965 fins avui, ha consolidat la seva posició en el mercat gràcies a un model empresarial basat en el compromís i el treball ben fet.

Copcisa desenvolupa la seva activitat en l’àmbit de l’obra civil, l’edificació, els serveis i les concessions. Les administracions públiques i les empreses privades tenen dipositada la seva confiança en la seva solidesa i la seva professionalitat. Per això, Copcisa ha esdevingut una de les empreses constructores de major prestigi.

ANAR AL WEB

Associació Catalana de Constructors d'Obra Pública

Actuar com a interlocutor davant les administracions públiques estatals i autonòmiques, organismes autònoms, entitats públiques dependents, tribunals, associacions, col.legis professionals, cambres de comerç, federacions, sindicats de treballadors i tècnics o qualsevol altra entitat.

Exercir com a interlocutor davant el sector financer i bancari, optimitzant la gestió econòmica en l’entorn concessional del finançament privat d’infraestructures.

Representar, gestionar, defensar, desenvolupar i fomentar els interessos econòmics, socials i empresarials dels membres que formen part, i per extensió, de la franja de sector que representa.

Actuar com a defensora de l’empresa privada i de la lliure iniciativa. Generar el clima de confiança imprescindible per iniciar una nova etapa de prosperitat econòmica.

ANAR AL WEB

VVMsl y FVM sl

Buen conocimiento del funcionamiento de las Administraciones públicas, en España, Latinoamérica y Norte de África, capacidad para interpretar la evolución del espacio urbano, de las ciudades, originalidad en el planteamiento de alternativas de ordenamiento urbanístico, basado en las redes de servicios, en especial las de movilidad, asesoramiento en la implantación de proyectos de infraestructuras y servicios de movilidad y valoración de oportunidades de transformación urbanística para crear valor.

ANAR AL WEB