Premis Càtedra Cercle

El passat 16 d’abril va tenir lloc, a l’Auditori de l’edifici Vèrtex, l’Acte de Graduació dels titulats del curs 2013-2014. L’esdeveniment va ser presidit pel director de l’Escola, el Sr. Sebastià Olivella i comptà amb la presència del Sr. Salvador Alemany, president d’Abertis infraestructuras, S.A. qui pronuncià el discurs de benvinguda als nous titulats.
En el decurs de l’acte també es va fer el lliurament del Premis Càtedra Cercle d’Infraestructures:
Premi al millor TFG per a Jordi Vilaró
“Estudi constructiu del vial de connexió de la BV-4316 (Sta. Eulàlia de Riuprimer) a la C-25 i la C-17 a través de la C-25D”
Premi al millor TFM per a Carles Culla, Joan Serra, Ignacio Mayol i Josep Bonet
“Vias nuevas de Lima”.
El Premi CERCLE té com a finalitat premiar aquells treballs, tesines o projectes finals de carrera, que desenvolupin una acció social permeten d’una manera directe millorar la qualitat de vida dels ciutadans a través de les infraestructures. La Comissió de Seguiment de la Càtedra, fa una selecció prèvia dels treballs presentats. La posterior selecció i decisió final respecte als Premis la fa un jurat constituït a tal efecte i que gaudeix de la presència de representants de prestigi del món acadèmic i del sector professional.