Curs BIM: Ús del software Allplan com a eina BIM

Curs presencial pràctic on els assistents aprendran l’ús del software Allplan com a eina BIM per a la creació de projectes d’enginyeria, de manera que es treballaran les principals eines i parts del programa, però fent incidència en el desenvolupament del projecte des d’un punt de vista de tecnologia BIM enfront al sistema tradicional de delineació CAD.

Del 21 de gener al 4 de febrer (dimarts i dijous) tindrà lloc aquest curs presencial pràctic on els assistents aprendran l’ús del software Allplan com a eina BIM per a la creació de projectes d’enginyeria, de manera que es treballaran les principals eines i parts del programa, però fent incidència en el desenvolupament del projecte des d’un punt de vista de tecnologia BIM enfront al sistema tradicional de delineació CAD.

El curs estarà impartit per Antolí Cámara, d’Actigrama Enginyeria de Serveis, i s’adreça principalment a aquelles persones que van fer el curs online d’iniciació d’Allplan.

  • Dies (dimarts i dijous): 21, 26 i 28 de gener; 2 i 4 de febrer 2016.
  • Horari: de 16 a 20 hores.
  • Lloc: Col·legi d’Enginyers de Camins (c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona).
  • Places limitades.
  • Preu: col·legiats  (175 €) – tarifa general (230 €).

El Col·legi d’Enginyers de Camins ofereix uns ajuts econòmics als col·legiats en atur que estiguin interessats a realitzar aquest curs per import de 87,5 €.

Pre-Inscripcions: inscripcions@camins.cat. Indica el teu nom i cognoms, núm. de col·legiat/precol·legiat, situació professional (actiu/atur) i dades de contacte.

NOTA: caldrà portar ordinador portàtil amb l’Allplan 2016 prèviament instal·lat. Descarrega’t la versió demo, vàlida durant 30 dies, a través d’aquest enllaç Allplan 2016.