EUROPEAN BIM SUMMIT DAY – 4 d’octubre de 2018

L’actualitat ha portat a les infraestructures al primer pla. Les aprovacions de noves inversions i la sortida de la crisi estan transformant un panorama que ara veu noves possibilitats d’un creixement incipient.
Les administracions públiques, des del Ministeri de Foment fins els departaments de via pública d’ajuntaments, estan integrant BIM en els seus processos de contractació i de seguiment de les construccions. Grans enginyeries ja ofereixen els seus serveis a nivell internacional però ara també el “Little BIM” arriba a les petites enginyeries demostrant una flexibilitat molt alta en incorporar aquests nous processos. Juntament amb la presentació de les noves guies d’Infraestructures en aquest sentit, obliguen ja a que tot el sector de l’Obra Civil comenci a adoptar de forma urgent el BIM.
Per ajudar a aquesta incorporació del BIM en el sector de l’Enginyeria Civil, l’European BIM Summit a través dels seus EBS Days organitza una sessió com a panoràmica de l’últim que s’està fent dins aquest sector.
Aquesta sessió es dirigeix al món de l’enginyeria en general, enginyers de camins, civils, tècnics d’obres públiques i industrials.

Més info.