Jornada Catalana de la Mobilitat

La 11a edició de la Jornada AMTU se celebrà el passat 5 de maig de 2015 al TecnoCampus de Mataró. Després d’una dècada acumulant experiència, l’entitat es proposa nous reptes i objectius, entre els quals destaca el de consolidar-la com a Jornada Catalana de la Mobilitat. Així ho fem constar a la nova imatge que identificarà la jornada a partir d’aquest any i que recull la voluntat que ha mogut l’AMTU des del primer dia: convertir-la en cita anual de referència pels actors en matèria de mobilitat de Catalunya.

Tècnics, regidors, consultors i operadors de mobilitat es donen cita en aquesta Jornada que, any rere any, s’ha convertit en un espai on poder compartir experiències i bones pràctiques en la gestió de la mobilitat i descobrir les darreres novetats tecnològiques, nous programes o nous models de gestió que ens poden ajudar en aquest àmbit.

Les ciutats són cada vegada més intel·ligents, i la mobilitat és i serà, sens dubte, un dels camps on l’aplicació de noves tecnologies pot contribuir més a fer-ne una gestió més eficient i sostenible i a millorar la qualitat del servei. L’aposta per convertir la reconeguda “Jornada AMTU” en la “Jornada Catalana de la Mobilitat” s’emmarca també en la nova etapa encetada per l’AMTU. Una nova etapa marcada per un canvi d’estatuts en virtut dels quals l’entitat passa, de prestar servei únicament a la Regió Metropolitana de Barcelona, a convertir-se en una entitat d’àmbit nacional, amb la vocació d’oferir servei i assistència tècnica en temes de mobilitat, a tots els ens locals de Catalunya, i no només als titulars de serveis de transport urbà. Per tant, la nova Jornada que organitza l’AMTU per onzena vegada, també fa un pas més i busca parlar i debatre de mobilitat i de transport urbà. El transport urbà entès però, no només el que n’és titular un municipi, sinó també el transport que arriba a qualsevol nucli poblacional.

Inscripció gratuïta

Cartell

Programa