Jornada Tècnica

El Col·legi d’Enginyers de Camins promou la 3a edició del Curs: “Disseny i avaluació sismoresistent d’estructures”, que tindrà lloc del 5 de novembre al 17 de desembre (tots els dijous).

A través d’aquest curs es vol proporcionar als assistents els coneixements sobre el comportament dinàmic i ductilitat de les estructures, així com els termes del disseny conceptual i de projecte per capacitat. Sota la coordinació tècnica de l’Enginyer de Camins i Professor de la UPC, Jesús Miguel Bairán, el curs té un enfocament teòrico-pràctic des d’un vessant professional i estarà impartit per professorat de l’Escola de Camins de la UPC amb una dilatada experiència en projectes i investigació sísmica internacional.

A més, en aquesta ocasió, els assistents podran triar entre 2 modalitats de formació: Presencial o Presencial a Distància (PAD).

Tots els alumnes (col·legiats o no col·legiats) que en la inscripció indiquin que venen de part de la Fundació Cercle d’Infraestructures rebran un descompte del 50% sobre el preu de tarifa general).