8a edició Màster en Gestió de les infraestructures

De dilluns a dimecres de 18:00 a 21:00

Quan:
6 de octubre de 2014 tot el dia
2014-10-06T00:00:00+02:00
2014-10-07T00:00:00+02:00
On:
ETSECCPB - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Barcelona Campus Nord. Ed. C2
8a edició Màster en Gestió de les infraestructures @ ETSECCPB - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Barcelona Campus Nord. Ed. C2 | Barcelona | Barcelona | Espanya

La gestió de les infraestructures és cada cop més rellevant en un entorn socioeconòmic canviant i globalitzat. El paper de les empreses constructores, el de les de consultoria i d’enginyeria ha canviat de forma notable en els darrers anys. La col·laboració entre el sector públic i les empreses privades en la provisió, finançament i gestió d’infraestructures, equipaments i serveis mitjançant contractes a llarg termini, s’ha convertit en un dels instruments més poderosos alhora de donar respostes als nous reptes.

La situació actual de crisi econòmica i financera posa de manifest com la col·laboració público-privada en la gestió d’infraestructures, equipaments i serveis constituirà un dels pilars bàsics de l’activitat econòmica del futur immediat. I és que davant de l’escassetat de recursos financers en els pressupostos de les administracions públiques cal garantir la continuïtat d’aquelles inversions imprescindibles pel procés econòmic i benestar social. La complexitat de les distintes fórmules de col·laboració público-privada requereix professionals capaços de dirigir els projectes amb un conjunt de coneixements i capacitats més enllà de l’alt nivell de competència tècnica. Cal adquirir el maneig de tècniques de gestió empresarial i aconseguir adaptar-se amb rapidesa als nous entorns de negoci.

Aquests són, precisament, els eixos al voltant dels quals s’ha estructurat el contingut i la metodologia d’aquest Màster de Gestió d’Infraestructures, que ja assoleix la 8a edició. El professorat està format per professionals en actiu amb experiència en gestió d’infraestructures en el sector privat i públic i amb una àmplia d’experiència docent.

+Info

Pre-inscripció

TEMÀTIQUES

CarreteresFerrocarrilsPortsAeroportsEnergiesAiguaLogísticaMobilitatInfraestructuresEquipaments urbansServeis viarisSostenibilitat i medi ambientIntermodalitatEconomiaOrdenacióPlanificació

DÍPTIC

Descarrega el programa l'esdeveniment, resum, presentació dels ponents, i tota la informació sobre l'esdeveniment.

DESCARREGA EL DÍPTIC DE L'ESDEVENIMENT

VOLS ASSISTIR?

Si vols assistir a aquest esdeveniment, omple el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu.