Seminari Càtedra – Grans infraestructures

Grans Infraestructures

Quan:
26 de maig de 2015 @ 18:00 – 20:30
2015-05-26T18:00:00+02:00
2015-05-26T20:30:00+02:00
On:
ETSECCPB - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Barcelona Campus Nord
Seminari Càtedra - Grans infraestructures @ ETSECCPB - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Barcelona Campus Nord

Aquest seminari, integrat en el Màster en Gestió de les Infraestructures, es realitza des de fa més de 14 anys (amb la denominació de sessions magistrals). Enguany l’obrim lliurament tant als membres de l’escola com a tots els interessats en la provisió, gestió i fiançament d’infraestructures des de la part privada.

La marcada experiència dels ponents i la profunda actualitat de la temàtica fa que sigui molt enriquidora l’assistència al seminari per part d’alumnes, professorat de l’escola i totes aquelles persones interessades. Els darrers 20 anys s’han significat per uns canvis en els mecanismes de proveïment d’infraestructures, que han tingut com a conseqüència un decreixement en la inversió directa per part de l’administració. Aquest canvis, que afecten directament als enginyers civils, tenen que provocar irremeiablement un canvi de paradigma en el nostre ensenyament i en les nostres tasques professionals.

PONENTS:

Sònia Corrochano, Directora Aeropuerto Barcelona - El Prat
Santiago García-Milà, Subdirector general d’Estratègia i Comercial del Port de Barcelona

TEMÀTIQUES

PortsAeroportsInfraestructures

CV

Descarrega el CV addcional

Convocatòria

VOLS ASSISTIR?

Si vols assistir a aquest esdeveniment, omple el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu.