Seminari Càtedra Cercle Infraestructures

Gestió de l’Administració: Cas Gerència Habitatge

Quan:
4 de novembre de 2014 @ 18:00 – 21:00
2014-11-04T18:00:00+01:00
2014-11-04T21:00:00+01:00
On:
ETSECCPB - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Barcelona Campus Nord. Ed. C2
Seminari Càtedra Cercle Infraestructures @ ETSECCPB - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Barcelona Campus Nord. Ed. C2

Aquest seminari, promocionat per la Càtedra Cercle d’Infraestructures forma part del Màster en Gestió de les Infraestructures. Aquestes sessions es realitzen des de fa més de 14 anys (amb la denominació de sessions magistrals). Enguany l’obrim lliurament tant als membres de l’escola com a tots els interessats en la provisió, gestió i fiançament d’infraestructures des de la part privada.

La marcada experiència dels ponents i la profunda actualitat de la temàtica fa que sigui molt enriquidora l’assistència al seminari per part d’alumnes, professorat de l’escola i totes aquelles persones interessades. Els darrers 20 anys s’han significat per uns canvis en els mecanismes de proveïment d’infraestructures, que han tingut com a conseqüència un decreixement en la inversió directa per part de l’administració. Aquest canvis, que afecten directament als enginyers civils, tenen que provocar irremeiablement un canvi de paradigma en el nostre ensenyament i en les nostres tasques professionals.

Els seminaris es portaran a terme a l’Aula C1-002 de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona. La inscripció és gratuïta però cal enviar prèviament un mail a helena.dorca@upc.edu per confirmar assistència.

PONENTS:

José Pablo Rodríguez-Marín, Gerent de l’Agència d’Habitatge de Catalunya

TEMÀTIQUES

LogísticaInfraestructuresEquipaments urbans

DOCUMENTACIÓ