Seminari Càtedra – Energia

Energia

Quan:
27 de abril de 2015 @ 18:00 – 20:30
2015-04-27T18:00:00+02:00
2015-04-27T20:30:00+02:00
On:
ETSECCPB - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Barcelona Campus Nord
Seminari Càtedra - Energia @ ETSECCPB - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Barcelona Campus Nord

Aquest seminari, integrat en el Màster en Gestió de les Infraestructures, es realitza des de fa més de 14 anys (amb la denominació de sessions magistrals). Enguany l’obrim lliurament tant als membres de l’escola com a tots els interessats en la provisió, gestió i fiançament d’infraestructures des de la part privada.

La marcada experiència dels ponents i la profunda actualitat de la temàtica fa que sigui molt enriquidora l’assistència al seminari per part d’alumnes, professorat de l’escola i totes aquelles persones interessades. Els darrers 20 anys s’han significat per uns canvis en els mecanismes de proveïment d’infraestructures, que han tingut com a conseqüència un decreixement en la inversió directa per part de l’administració. Aquest canvis, que afecten directament als enginyers civils, tenen que provocar irremeiablement un canvi de paradigma en el nostre ensenyament i en les nostres tasques professionals.

PONENTS:

Lluis Pinós, Delegat Regional de Red Eléctrica de España

TEMÀTIQUES

EnergiesInfraestructures

DÍPTIC

Descarrega el programa l'esdeveniment, resum, presentació dels ponents, i tota la informació sobre l'esdeveniment.

DESCARREGA EL DÍPTIC DE L'ESDEVENIMENT

VOLS ASSISTIR?

Si vols assistir a aquest esdeveniment, omple el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu.