Sessió del Cercle amb Carlos Grau

Quan:
25 de març de 2022 @ 9:00 – 10:30
2022-03-25T09:00:00+01:00
2022-03-25T10:30:00+01:00
On:
WTC BARCELONA
Moll de Barcelona s/n. Edifici Est
pimera planta
Preu:
Gratuït
Contacte:
Silvia Borges
653107750
Sessió del Cercle amb Carlos Grau @ WTC BARCELONA

Director general del Mobile World Capital

Carlos Grau és el director general del Mobile World Capital, una iniciativa que impulsa el desenvolupament digital de la societat i ajuda a millorar la vida de les persones de manera global.

Amb l’ajuda del sector públic i privat, MWCapital centra la seva activitat en quatre àrees: l’acceleració de la innovació a través de l’emprenedoria digital; la transformació de la indústria mitjançant la tecnologia digital; el creixement del talent digital entre les noves generacions i els professionals; i la reflexió sobre l’impacte de la tecnologia en la nostra societat. En conjunt, programes que estan transformant de manera positiva l’economia, l’educació i la societat.

MWCapital acull el MWC a Barcelona i va fundar 4 Years From Now (4YFN), la plataforma de negocis per a la comunitat startup, present en els esdeveniments de MWC a tot el món.

Carlos Grau s’ha enfocat en el desenvolupament del talent, ajudant les organitzacions a desplegar noves habilitats necessàries per a tenir èxit impulsant la innovació i la transformació digital. Expert en innovació oberta i emprenedoria corporativa. “Màster” en tècniques de venda per a desenvolupar negocis amb grans corporacions i sector públic. Historial de vendes amb experiència gerencial desenvolupant negocis en EMEA i LATAM, directament i amb partners & grans integradors de sistemes (com HP i Accenture), amb coneixement del mercat de la mobilitat (enfocat en l’espai empresarial), desenvolupament de negocis amb grans comptes globals ( com Telefónica) i Sector Públic; a més és mentor d’emprenedors a Barcelona Activa i el Startupbootcamp de IoT Barcelona.

https://mobileworldcapital.com 

VOLS ASSISTIR?

Si vols assistir a aquest esdeveniment, omple el formulari següent i ens posarem en contacte amb tu.